Poveste Andreea


Pozele sunt cu titlu de prezentare. Numele copiilor şi unele detalii au fost modificate pentru a le proteja identitatea.

Andreea are 11 ani și locuiește cu tatăl său, care o crește singur. Pe mama o vede o dată la 2-3 ani, fiindcă a plecat la muncă în Italia de când ea era foarte mică. De atunci, fetița trăiește cu un dor necontenit de mamă și cu un gol în suflet.

Adeseori, Andreea se întreabă de ce nu are mamă, așa cum au alți copii. Și nu înțelege de ce mama nu vine înapoi, să se bucure de ea. Ca orice copil care crede că tot ce se întâmplă rău în familie e din cauza lui, mult timp Andreea s-a considerat vinovată pentru plecarea mamei și s-a judecat aspru. În ciuda durerii sufletești pe care o simte, fetița are o voce deosebită, ea participând de la 6 ani la festivaluri de muzică pentru copii, cântându-și dorul de mamă. Acum însă situația nu îi mai poate permite să ia lecții de canto.

Susținerea emoțională a specialiștilor femei din echipa Salvați Copiii au ajutat-o pe Andreea să nu se mai simtă vinovată de plecarea mamei. Și să găsească modele feminine care să îi dea încredere în ea. Doar împreună putem să îi oferim o viață bună în continuare!

Fii și tu parte din comunitatea celor care sprijină acești copii. Cu cât suntem mai mulți, cu atât mai bine pentru ei.
DONEAZĂ ȘI TU ►