Poveste Daniela


Pozele sunt cu titlu de prezentare. Numele copiilor şi unele detalii au fost modificate pentru a le proteja identitatea.

Daniela are 11 ani și, surprinzător, îi place să joace fotbal. Poate pentru că primul cadou primit de la tatăl ei, acum plecat în străinătate la muncă, a fost o minge. Sau poate pentru că acolo pe teren se simte liberă și fericită, uitând de toate neajunsurile și problemele cu care se confruntă familia ei.

Tatăl întruchipează pentru ea figura puternică și capabilă să învingă dificultățile vieții, doar că absența lui fizică este resimțită puternic, alinarea constând doar în conversațiile telefonice. Mama, deși prezentă lângă ea, este copleșită de problemele de zi cu zi, de faptul că fratele mai mic al Danielei s-a născut cu un handicap, ceea ce presupune o grijă suplimentară, astfel încât nu mai reușește să insufle optimism și speranță copiilor ei.

Prezența în centrul de zi alături de echipa Salvați Copiii o echilibrează emoțional și o face să se deschidă, să creadă că fiecare om are și o latură bună, să spere că lucrurile se vor schimba în bine pentru ea și familia ei. Pentru asta are nevoie și de ajutorul nostru!

Fii și tu parte din comunitatea celor care sprijină acești copii. Cu cât suntem mai mulți, cu atât mai bine pentru ei.
DONEAZĂ ȘI TU ►