Poveste George


Pozele sunt cu titlu de prezentare. Numele copiilor şi unele detalii au fost modificate pentru a le proteja identitatea.

George are 10 ani și trăiește de mult timp fără mama lui. Pe tată nu l-a cunoscut niciodată. După plecarea mamei la muncă în Italia, acum 7 ani, George și-a petrecut copilăria locuind, pe rând, la mai multe rude ale mamei și căutând afecțiune și protecție.

„Mă simt agitat și nu știu de ce”, spune George în săptămânile în care nu vorbește cu mama la telefon. E o agitație care îl mână la comportamente neadecvate prin care cere atenție și iubire. O agitație care îi reamintește cât de mult doare acolo, în sufletul lui nelegănat de brațele mamei. Din 2018, după moartea mătușii sale care îl îngrijea, George a ajuns în sânul unei familii care încearcă să aducă stabilitate și protecție în tumultul său emoțional pe care îl simte încă din pântecele mamei.

Sprijinit și asistat de echipa de specialiști Salvați Copiii, George observă cum agitația sa a scăzut considerabil. El a învățat despre trăirile sale emoționale și exprimă adeseori bucurie când reușește să își gestioneze comportamentele dificile. Ajută-ne să îi oferim o viață bună în continuare!

Fii și tu parte din comunitatea celor care sprijină acești copii. Cu cât suntem mai mulți, cu atât mai bine pentru ei.
DONEAZĂ ȘI TU ►