Poveste Livia


Pozele sunt cu titlu de prezentare. Numele copiilor şi unele detalii au fost modificate pentru a le proteja identitatea.

Livia este un copil liniștit, îi place matematica, îi place să deseneze și să realizeze felicitări. Are 8 ani și a început de curând clasa a II-a. Dacă nu ar fi acest dor apăsător de tată, zilnic, resimțit în permanență, Livia ar prinde aripi. Tatăl Liviei este plecat la muncă în Marea Britanie de unde se întoarce de două ori pe an.

În restul timpului, activitatea de bază a Liviei este „să îl aștepte”. Lucrurile au început să se schimbe de când Livia a fost inclusă în programul Salvați Copiii România în urmă cu șase luni; aici beneficiază de activități de suport educațional zilnic, de consiliere psiho-socială, activități recreative și de socializare, dar și de sprijin material.

Alături de specialiștii Salvați Copiii a descoperit că deține multe alte resurse, a învățat împreună cu aceștia cum să le folosească și să-și controleze emoții care înainte o blocau. Acum Livia știe că mai sunt copii care nu îi au pe mama sau pe tata lângă ei constant, dar că împreună pot face zilele mai frumoase, devenind astfel mai comunicativă și sociabilă cu ceilalți copii. Alătură-te inițiativei Salvați Copiii și ajută mulți alți copii, din umbră, precum Livia.

Fii și tu parte din comunitatea celor care sprijină acești copii. Cu cât suntem mai mulți, cu atât mai bine pentru ei.
DONEAZĂ ȘI TU ►