Poveste Mădălina și Elena


Pozele sunt cu titlu de prezentare. Numele copiilor şi unele detalii au fost modificate pentru a le proteja identitatea.

Ce faci când ultimul cadou pe care l-ai primit de la mama, care locuiește la mare distanță de tine, și a divorțat de tata, sunt două hanorace – câte unul pentru tine și pentru sora ta? O înțelegere unică: purtați hainele pe rând ca să simtiți diferit căldura darului de la Crăciunul trecut.
O înțelegere despre solidaritate, dor și durere pe care nu le pot exprima două fetițe care locuiesc cu bunica pentru că tata muncește în altă localitate.

Când au venit în programul organizat de Salvați Copiii, în 2018, știau că trebuie să învețe, dar nu aveau putere să se adune, erau îngreunate de emoții. Suferința pur și simplu le blocase.
Acum, fetițele au învățat să nu se mai rușineze de durerea lor și, cu îndrumarea pe care o primesc, au început să recupereze în pregătirea școlară.

E nevoie de mai mult decât gânduri bune și dragoste pentru ca ele să aibă o viață mai ușoară. Cu fiecare donație pe care o facem noi, drumul lor poate deveni mai ușor: pot rămâne într-un program care le asigură atenția și îndrumarea fără de care viața lor e cumplită.

Fii și tu parte din comunitatea celor care sprijină acești copii. Cu cât suntem mai mulți, cu atât mai bine pentru ei.
DONEAZĂ ȘI TU ►