Poveste Maria și Denisa


Pozele sunt cu titlu de prezentare. Numele copiilor şi unele detalii au fost modificate pentru a le proteja identitatea.

Maria și Denisa sunt două surori pline de viață și ambiție care încearcă să răsplătească sacrificiul părinților prin rezultate excelente la învățătură.
Crescute într-un orășel mic de la poalele munților, viața celor două surori s-a schimbat la 180 de grade în momentul în care s-au mutat în alt oraș și au fost nevoite să se adapteze la un mediu nou. Fericirea începerii unui nou capitol a fost umbrită de plecarea tatălui în străinătate și de eforturile zilnice pe care le face mama lor pentru a le oferi un trai mai bun.

Pentru că au fost nevoite să se descurce mai mult singure, fetițele sunt foarte mature pentru vârsta lor. Absența tatălui lui le-a răpit sentimentele de siguranță și securitate, iar ochii lor sunt plini de lacrimi atunci când trebuie să vorbească despre situația lor. Deși vorbesc des cu tatăl lor, convorbirile nu alină dorul și nu șterg granițele pe care distanța le-a trasat peste familia lor.

Specialiștii de la Salvați Copiii le sunt alături și le ajută să se integreze, să se bucure de copilărie și să-și gestioneze emoțiile. Ajută-i și tu să le pună zâmbetul pe față!

Fii și tu parte din comunitatea celor care sprijină acești copii. Cu cât suntem mai mulți, cu atât mai bine pentru ei.
DONEAZĂ ȘI TU ►