Poveste Miruna si Lucian


Pozele sunt cu titlu de prezentare. Numele copiilor şi unele detalii au fost modificate pentru a le proteja identitatea.

Când tata a plecat la muncă, lumea în care trăiesc Miruna și Lucian a rămas suspendată, fără rădăcini, iar astăzi, când vorbesc foarte rar cu el, le e cumplit de dor.

Prin Salvați Copiii au întâlnit specialiști care le-au alinat rănile. Miruna a mers la cursuri de actorie și și-a pus toată emoția pe care n-o poate exprima altfel la un concurs național de teatru. A luat locul II și a descoperit puterea care vine din curajul de a-ți arăta vulnerabilitatea.
Lucian a văzut-o pe sora lui înflorind și și-a făcut un prieten în psihologul de la Salvați Copiii, s-a întors la școală și, cu încrederea pe care o descoperă zi de zi prin dragostea primită la terapie, nu mai este violent când i se par nepotrivite reacțiile colegilor.

E nevoie de mulți alți pași ca drumul să le fie mai lin, mai încrezător. Fiecare dintre noi putem ajuta cu o donație cu putere infinită: își pot continua programele care-i ajută să se recupereze emoțional și învață solidaritatea. O lecție pe care Miruna își dorește să o dea mai departe: vrea să se facă asistent social.

Fii și tu parte din comunitatea celor care sprijină acești copii. Cu cât suntem mai mulți, cu atât mai bine pentru ei.
DONEAZĂ ȘI TU ►