Poveste Sorina


Pozele sunt cu titlu de prezentare. Numele copiilor şi unele detalii au fost modificate pentru a le proteja identitatea.

Deși Sorina este o adolescentă de doar 16 ani lasă uneori impresia că este mult mai matură. Tatăl a fost nevoit să plece în Italia pentru un trai mai bun și muncește acolo de 11 ani. Sorina locuiește cu fratele mai mare, dar resimte durerea cauzată de lipsa părinților, pe care îi întâlnește la telefon mai des și destul de rar, fizic.

Din dorința de a fugi de tristețe, Sorina și-a găsit salvarea în muzică și dans. De câteva luni, a început să vină la întâlnirile cercului de chitară de la Salvați Copiii.
Când Sorina a început să participe la aceste activități, era o tânără cooperantă, conștiincioasă, care nu voia să-și arate suferința. Dar la Salvați Copiii găsește încredere din partea echipei, susținere și încurajare pentru afirmarea în lumea muzicii.

Mai mult, la Salvați Copiii primește ajutor în efectuarea temelor și înțelegerea mai bună a lucrurilor științifice și își ajută colegii în realizarea anumitor sarcini de grup. Aceștia au devenit grupul ei de suport, însă nu vor putea înlocui părinții niciodată.
Te invităm să te implici în demersul de a-i ajuta pe acești copii aflați singuri în astfel de situații.

Fii și tu parte din comunitatea celor care sprijină acești copii. Cu cât suntem mai mulți, cu atât mai bine pentru ei.
DONEAZĂ ȘI TU ►